Sirds likums (LV)

Sirds likums
Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 05m

Kādā tālā karaļvalstī dzīvoja Karalis un Princese. Dzīve ritēja rāmi un paredzami, pavalstnieki gatavojās karaļmeitas kāzām. Kādu nakti Princese pils dārzā sastapa Svešinieku, kurš viņu apveltīja ar neparastu dāvanu, un no šī brīža viss sagriezās kājām gaisā. Krāšņajā pasakā par drosmi un mīlestību Princese aizbēg no mājām, viņas līgavaini Princi un draugu Kaķi gaida izaicinoši piedzīvojumi, guvernante Gaigala mēģina vest pie prāta satraukto Karali, un visiem jāuzmanās no varaskārajiem Vilkiem.

Kung Fu Panda 4 (LV)

Kung Fu Panda 4
Animācijas filma | 2D
Filmas garums: 1h 34m

Sekojiet Po piedzīvojumiem senajā Ķīnā, kur viņa mīlestībai pret kung fu līdzinās tikai nepamierināma ēstgriba.Panda vārdā Po, pazīstams arī kā Pūķa Cīnītājs, ir slavens ar īpašajām cīņas mākslas prasmēm, ar ko viņš uzveicis pasaules līmeņa ļaundarus. Nu liktenis viņam ir sagatavojis ko jaunu – kļūt par Miera ielejas garīgo vadoni. Hmm… Tas varētu būt pagrūti… Pirmkārt, Po par garīgo vadību zina tikpat, cik par diētām (neko), un, otrkārt, viņam ātri jāatrod un jāapmāca jauns Pūķa Cīnītājs! Vēl uzrodas varenā burve Tā Hameleone – sīka ķirzaka, kas vēlas atņemt Po Gudrības spieķi un iegūt mūžīgu spēku.

Marijas klusums (LV)

Drāma | 2D
Filmas garums: 1h 43m

"Marijas klusums" ir vēsturiska drāma, kas veidota pēc slavenās teātra un kino aktrises Marijas Leiko dzīvesstāsta un vēsta par viņas dzīves pēdējiem gadiem, kad aktrise dodas uz Padomju Savienību, lai parūpētos par savu mazmeitu un kļūst par Staļina iniciētās latviešu iznīcināšanas akcijas liecinieku un upuri.

Dumpis: Otrā daļa

Dumpis: Otrā daļa
Drāma | 2D
Filmas garums: 2h 48m

Daudzsēriju spēlfilmas otrā un noslēdzošā daļa (no 3,5. epizodes līdz 7. epizodei).

Kaskadieris

The Fall Guy
Komēdija | 2D
Filmas garums: 2h 06m

Kolts (Oscar® balvas nominants Raiens Goslings) ir kaskadieris, un kā visi kaskadieri, darbā viņš tiek spridzināts, sašauts, avarē, lec laukā pa logiem un krīt no augstākajām virsotnēm - tas viss skatītāju izklaidei. Pēc negadījuma, kas teju maksā viņam dzīvību, ir jāatrod pazudusi kinozvaigzne, jāatrisina sazvērestība uzņemšanas laukumā un jāmēģina atgūt mūža mīlestība Džodija (Emīlija Blanta). Kas te var nenoiet greizi? Filmas režisors (un kaskadieris) Deivids Leičs (Bullet Train).