My Hero Academia: You're Next

Anime | 2D
Filmas garums: 1h 50m

“Tālāk tava kārta!”

Tā teica Visvarenais, Miera simbols, kad bija sakāvis Visvienu, Ļaunuma simbolu. Visvarenais varbūt vairs nav varonis numur viens sabiedrībā, kurā lielākajai daļai piemīt kāda superspēja, bet Deku un viņa Varoņu akadēmijas varoņu kursa skolnieki ir apņēmības pilni turpināt īstenot viņa gribu un ideālus kā varoņi.

Bija pavasaris Deku otrajā mācību gadā Varoņu akadēmijā, kad sākās visaptveroša cīņa starp varoņiem un ļaundariem. Deku stājās pretī ārkārtīgi varenajam Tomuram Sigaraki, un abi piedzīvoja spēcīgu sadursmi, pēc kuras gan varoņi, gan ļaundari bija smagi cietuši. Pēc Sigaraki atkāpšanās kauja uz laiku ir aprimusi, bet viņu nākamā pretstāve tuvojas ar katru mirkli.

Vispārējā kauja ir nopostījusi Japānu, kad pēkšņi uzrodas noslēpumains vīrs. Viņš uzdodas par Visvarenā aizvietotāju, kļūstot par jauno simbolu. Viņš paziņo: “Tālāk ir mana kārta!” bet tas izrādās Tumšais Spēks! Par spīti tam, ka viņš ārēji līdzinās Visvarenajam, Tumšā Spēka ideāli ir pilnīgi atšķirīgi. Viņš izmanto savas spējas pēc savas iegribas, radot milzīgu fortu, kas sāk absorbēt vienu apdzīvotu vietu pēc otras. Tumšo Spēku pavadošajā grupā ir Anna, jauna sieviete ar nezināmām spējām, kuru vajā stoiska persona sulaiņa ietērpā. Lai arī šī persona Džūlio dēvē viņu par “Annas jaunkundzi”, šķiet, viņš vēlas laupīt viņai dzīvību. Kāda varētu būt viņu saikne ar Tumšo Spēku?

Vai Deku, Bakugo, Todoroki un pārējie no Varoņu akadēmijas 1.A klases spēs nosargāt pasauli, pieliekot punktu Tumšajam Spēkam, jaunajam simbolam un viņa alkām? Viņiem jāstājas pretī Tumšajam Spēkam un viņa kontrolētajam, noslēpumainajam noziedznieku grupējumam, Gollini ģimenei.

“Tālāk ir mūsu kārta!”

Pirmizrāde: 11/10/24
Gads: 2024
Kompānija: TOHO Animation
Izplatītājs: Acme Film Latvia


No pirmdienas līdz ceturtdienai pēc 17:00: 7.50 Eur
Piektdien pēc 17:00 un brīvdienās: 7.50 Eur
Senioriem: 5.50 Eur

My Hero Academia: You're Next

My Hero Academia: You're Next

Anime | 2D | 1h 50m

11.10 19:00

My Hero Academia: You're Next

My Hero Academia: You're Next

Anime | 2D | 1h 50m

17.10 18:30