AFTER. FANIEM

Dokumentālā filma | 2D
Filmas garums: 1h 33m

No 1. novembra kinoteātros varēs apmeklēt ekskluzīvus filmas AFTER. FANIEM seansus. Visiem, kas sekoja katram AFTER franšīzes solim – sākot ar pirmajām AFTER grāmatas nodaļām „Wattpad“ platformā un beidzot ar emocionāli uzlādētajām filmām par Tesas un Hārdina romantisko mīlas stāstu. Tiem, kas stāvēja garās rindās pie kinoteātriem un tiem, kas nespēj aizmirst ļoti populāro, kaislīgo un nudien dramatisko filmu.
Ja tu biji starp viņiem, tev jāredz, kā radās šis fenomens - stāsts, ko tiešsaistē izlasīja vairāk nekā 690 miljoni cilvēku un kura ekranizācija nokļuva skatītāko filmu saraksta augšgalā uzreiz pēc parādīšanās kinoteātros. Iepriekš neredzēti materiāli no filmēšanas laukuma, nedzirdēti viedokļi no iemīļotajiem aktieriem Džozefīnes Langfordas (Tesas) un Hiro Fainsa Tifina (Hārdina), filmēšanas grupas izaicinājumi un autores Annas Todas stāsts par to, kā viņas radītais kļuva par globālu fenomenu.
Vai tu zināji, ka Anna Toda sāka rakstīt tikai tāpēc, ka “Wattpad” platformā nevarēja atrast neko, kas viņu patiesi aizrautu? Rakstniece savas labākās idejas pierakstīja nevis datorā, bet gan telefonā, kad parādījās iedvesma. Vai zināji, ka filmēšanas komanda aktierus Tesas un Hārdina lomai meklēja divu gadu garumā? Vai zināji, ka režisori Hiro Fainsu Tifinu aprakstīja kā daudz jūtīgāku nekā Džozefīni Langfordu, kas filmēšanas laukumā gribēja zināt katru detaļu? Vai zināji, ka AFTER ir tik entuziastiski fani, kas filmas joprojām skatās trīs vai četras reizes nedēļā un kuru mājas ir pilnas ar plakātiem un citām ar filmu saistītām precēm?
Šis fenomenālais stāsts ir iedvesmojis daudzus cilvēkus. Tas ir lielisks piemērs tam, kā sapņi kļūst par realitāti, ja tos cenšas piepildīt ar kaislību un nodošanos. Vēlreiz sajūtiet kaisles maģisko saviļņojumu - šoruden kinoteātros!

REŽISORS: Didier Allouch

Pirmizrāde: 01/11/24
Gads: 2024
Kompānija: VOLTAGE
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai