Varonis (RU)

Asa sižeta filma | 2D
Filmas garums: 1h 56m

Pirms 15 gadiem Andrejs (Aleksandrs Petrovs) tēva vadībā beidzis slepenu skolu, kurā pusaudži kļūst par aģentiem, kas gatavi uz visu. Apmācības mērķis – radīt militarizētu aģentu tīklu, lai jebkurā laikā izpildītu slepenus uzdevumus.
Eksperimentālais projekts piepeši tiek pārtraukts. Pusaudzis ar visaugstākā līmeņa spiega iemaņām cenšas iekļauties parastajā dzīvē un aizmirst pagātni. Par mirušu uzskatītā tēva – pulkveža Rodina (Vladimirs Maškovs) negaidītais telefona zvans atklāj divus jaunumus. Pirmkārt, tēvs visus šos gadus bijis dzīvs. Otrkārt, Andreja dzīvība ir briesmās, jo bijušās slepenās skolas aģentus paredzēts bez žēlastības iznīcināt. Andrejs ir spiests visu pamest un bēgt. Nevienam nedrīkst uzticēties.
Viņš sameklē kursa biedreni – savu pirmo mīlestību Mariju (Svetlana Hodčenkova). Jaunie aģenti pamazām, protams, pret savu gribu tiek ierauti ārkārtīgi bīstamā un pilnīgi slepenā milzīgā spiegu pasaulē. Andrejs ne vien cīnās par dzīvību, bet arī piedzīvo viskvēlāko mīlestību un vissāpīgāko nodevību.
Vispazīstamāko aktieru tandēms un profesionāla uzņemšanas grupa garantē skatītājiem elpu aizraujošu trilleri ar ekskluzīviem speciālajiem efektiem “Varonis”, kas fascinē no pirmā līdz pēdējam kadram.

Režisors: Karens Oganesjans
Lomās: Aleksandrs Petrovs (“Policists no Rubļovkas”, “Т-34”), Vladimirs Maškovs (“Ekipāža”, “Miljards”), Svetlana Hodčenkova (“Mammas”, “Svētījiet sievieti”).

Filma krievu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Pirmizrāde: 04/10/19
Gads: 2019
Kompānija: *
Izplatītājs: Garsu pasaulio irasai