Zoja

Drāma | 2D
Filmas garums: 1h 44m

Iztēlojieties, ka jūs kopā ar savu otro pusīti sēžat omulīgā restorānā. Īsta romantika. Tikai viens “sīkums” – jūsu otrā pusīte ir... humanoīds, kas darbojas ideāli.
Romantiskās drāmas “Ar pilnu krūti” (“Breathe In“), aizraujošās fantāzijas filmas “Vienādie” (“Equals“) un kinokritiķu silti uzņemtās melodrāmas “Kā vājprātīgais” (“Like Crazy“) režisors un scenārija autors Dreiks Dorimuss atgriežas ar futūristisku filmu “Zoja” (“Zoe“).
Darbība notiek netālā nākotnē, cilvēkiem mīlestība vēl joprojām ir aktuāla. Taču vairākumam šīs skaistās un siltās jūtas ir tikai patīkams ērtas dzīves papildinājums. Tāds ir arī milzīgās kompānijas “Relationist“ zinātnieks Kols (Jūens Makgregors).
Vīrietis izstrādā ārkārtīgi svarīgu projektu, kurš viņam un daudziem citiem visā pasaulē līdzēs izprast, kas nepieciešams, lai divu līdz ausīm iemīlējušos cilvēku attiecības būtu nevainojamas.
Zinātnieki rada Zoju (viņu tēlo burvīgā Bonda meitene Lea Sedū) – uz cilvēka emocijām reaģēt spējīgu robotu ar ideālu ārieni. Kontaktējot ar mākslīgo intelektu un analizējot katru tā soli, Kols drīz vien sāk lolot pret Zoju siltas jūtas, kuras var kļūt par šķērsli zinātnieka karjerai un salauzt viņam sirdi.
Kopā ar Jūenu Makgregoru un Leu Sedū filmā piedalās dziedātāja Kristīna Agilera, kura pēdējos gados nav piedalījusies sabiedriskajā dzīvē. Viņa tēlo seksuālu robotu – prostitūtu.
Vai ir iespējama mīlestība starp cilvēku un mākslīgo intelektu? Kādam jābūt laboratorijā radītam, nevainojamam partnerim, kurš uzticīgi mīlēs, būs juteklisks un emocionāls un nekad neliks vilties?
Atbildi uz šo un citiem jautājumiem uzzināsim pavisam drīz – 3. augustā, kad sāks demonstrēt futūristisko mīlas stāstu “Zoja”.

Režisors: Dreiks Dorimuss (“Ar pilnu krūti“ , “Vienādie”, “Kā vājprātīgais”)
Lomās: Lea Sedū („007: SPEKTRS“, “Skaistule un briesmonis”, “Zils ir vissiltākā krāsa. Adele”, “Neiespējamā misija: Rēgu protokols”), Jūens Makgregors („Mortekajs“, “Pēdējā mīlestība uz zemes”, „Eņģeļi un dēmoni“, „Rēgu rakstnieks“, „Es mīlu tevi, Filip Moris“, „Sala“, „Mulenrūža“, „Zvaigžņu kari: I daļa. Ļaunumu vēstošā ilūzija“, „Vilcienvakte“), Teo Džeimss („Tumsas pasaule: Asins kari”, „Citādie 3.daļa: Sabiedrotie”, „Karš pret visiem“, „Tumsas pasaule 4“), Rašīda Džonsa („Seleste un Džesijs bešķirami”, „Es mīlu tevi, vecīt“), Kristīne Agilera („Burleska“).

Filma angļu valodā ar subtitriem latviešu un krievu valodā.

Pirmizrāde: 03/08/18
Gads: 2018
Kompānija: Scott Free Productions, Global Road Entertainment
Izplatītājs: Garsų pasaulio įrašai