Straume (LV)

Flow
Ģimenes filma | 2D
Filmas garums: 1h 24m

Kaķis ir izteikts vientuļnieks, bet tad, kad viņa mājas iznīcina milzu plūdi, viņš atrod patvērumu nelielā laivā kopā ar citiem dzīvniekiem. Lai izdzīvotu, Kaķim būs jāiemācās sadarboties. Kopā ar Kapibaru, Lemuru, Suni un Putnu viņš ceļo cauri noslēpumainām ainavām, mācoties pielāgoties jaunajai, cilvēku neapdzīvotajai pasaulei.

Nekad nelaid vaļā

Never Let Go
Trilleris | 2D
Filmas garums: 1h 41m

Jaunajā psiholoģiskajā trillerī/šausmu filmā, kad pasauli pārņem ļaunums, vienīgais, kas spēj pasargāt māti, ko atveido “Oskara” laureāte Hale Berija, un viņas dvīņu puikas, ir viņu māja un ģimeni sargājošā saikne. Lai visu laiku būtu kopā – pat sasienot sevi ar virvēm – viņi turas viens pie otra, mudinot nekad nelaist vaļā. Bet, kad vienam no zēniem rodas šaubas, vai ļaunums ir īsts, saikne, kas viņus vieno, tiek pārrauta, izraisot šausminošu cīņu par izdzīvošanu.

Džokers: Neprāts diviem

Joker: Folie à Deux
Trilleris | 2D
Filmas garums: 2h 18m

Arturs Fleks ir ieslodzīts Ārkemā un gaida tiesas prāvu par noziegumiem, ko viņš pastrādājis kā Džokers. Vienlaikus cīnoties ar savu divējādo identitāti, Arturs ne tikai sastop īstu mīlestību, bet arī atklāj mūziku, kas vienmēr viņā mājojusi. Jaunajā filmā galvenajā lomā atkal ir Oskara balvas laureāts Vakīns Fīnikss kā Arturs Fleks un Džokers, kā arī Oskara balvas laureāte Lady Gaga (“Zvaigzne ir dzimusi”).